Friday, June 18, 2010

PURDAH @ NIQOB

Alhamdulillah...
sangat ramai sekarang ini yang mula nak buat transformasi diri
untuk memakai purdah... ramai juga yang tempah untuk purdah..
semoga perubahan tersebut ikhlas dari hati dan mendapat redha Illahi.. =)
sebelum ini Shu memang dah lama jual purdah..
dan kesempatan ini shu akan letakkan semula gmbr purdah yang shu jual..
sapa berminat boleh isi borang di form. ^_^



Purdah Ayat Ayat Cinta Berwarna
Harga RM12
(RM10 jika dibeli set bersama tudung kashibo)

Material Kain Kashibo 2 lapisUkuran 13" x 13"

Pilihan warna-
purple, cream, biru muda, hijau muda, peach & putih (tiada dlm pic)


Purdah Ayat Ayat Cinta RM10
Purdah atau niqab seperti yg digunakan dalam filem Ayat Ayat Cinta.
Mempuyai getah yg disangkutkan di belakang kepala.
Material diperbuat daripada kain chifon lembut, dibekalkan terus dari Saudi Arabia.
Purdah Aesya, Purdah Aisha Ayat Ayat Cinta.


Purdah Arab 1 Lapis RM 15
(shayla seperti pic diatas dijual berasingan)

-dengan penutup dahi, 2 pengikat kain diikat kebelakang kepala
Purdah atau niqab seperti yg digunakan muslimah arab.
Material diperbuat daripada kain chifon lembut, dibekalkan terus dari Saudi Arabia.



Purdah Arab 2 Lapis RM 19

Purdah atau niqab seperti yg digunakan muslimah arab.
Material diperbuat daripada kain chifon jojet lembut.

Ukuran:
Panjang 19"
Lebar 16"

- Lapis pertama disingkap ke atas kepala, lapis kedua menutupi muka

- 2 pengikat kain diikat kebelakang kepala


11 comments:

Anonymous said...

Salam.
Postage adress tu ape?

Anonymous said...

salam..tumpang tanya,kat mana kedai jualan produk akak ni?

Nurul Madihah Aqila said...

Assalam Kak Shu .. Postage adress tu ap ? Kebetulan plk yg sy ni bru lgi nk buat temphn scara online ..

Anonymous said...

assalamualaikum,akak sy selalu berurusan melalui hp,ada x no telefon bg sya untuk call bertanya???

miss farra said...

assalamualaikum..
bila nak masukkan duit dlm akaun ye? lepas dah dpt barang yg di order ataw lepas tempah terus msukkan byrn kat akaun?

miss farra said...

saya dah buat tempahan tp tak tahu bila nak masukkan duit ni. takde feedback pon.

Anonymous said...

salam..tudung kashibo yg mne 1 ye?

syasya wani said...

assalamualaikum nak tanya kalau nak beli puradah ayat2 cinta baerwarna tu bersama tudung kashibo tu maksudnyer berhargarm22 ringgit la yer

Anonymous said...

Assalamuaikum, sis semua purdah yg berwarna tu still ada ke ? If saya tempah harini bila boleh dapat ?

mujahidah annisa said...

assalamualaikum wbt..akak, nak tnya, masih ada penjulan purdah 2 lapis tu?

nurul ain said...

Assalamualaikum..mcm mana nak bt tmpahan ye?

Click For Latest Update! (disaran untuk membeli t-shirt di ruangan ini )

Ilham Muslimah - click untuk dapatkan t-shirt2 dengan design terkini!
Hilyah
Sumayyah
Nauwar
Brotherhood
Humairah Zahrah --- kepada yang suka corak yang comel2 dan harga yang sangat murah!:)
Tshirt dari INDONESIA --- t-shirt muslimah update dari INDONESIA murah dari kedai!!!
Faeizeen T-shirt -- t-shirt design batik!!
JUBAH
Tudung bidang 60 / bulat

Kindly place your order here =) (buat tempahan disini)

Full Name:
Phone Number:
Email Address:
Order:
Postage Address:

create form
 

Blog Template by YummyLolly.com / Header Butterfly by Pixels + Ice Cream